center-cosmetic

В днешно време човек отдава много повече внимание на външния си вид, отколкото преди. Грижите за външността повишават неговата самоувереност както в социалния, така и в професионалния живот. Вече съществува център, който може да задоволи всички ваши нужди в това отношение.
Болница Гювен Анкара от месец март 2011 година се гордее с Центъра за медицинска и хирургическа козметология, разполагащ с отличен екип от пластични хирурзи, дерматолози, диетолози, медицински сестри, сертифицирани специалисти по естетика и помощен персонал.

Медицинските специалисти в нашия център работят с цялата налична апартура с научно доказани характиристики и клинични резултати. Когата потърсите услугите на нашия център, след запознаване с вашите желания, ние ги подлагаме на анализ от дерматолог, пластичен хирург и специалист по естетична хирургия. Определяме метод, подходящ за вашите нужди, след което терапията започва. Сертифицирани и обучени специалисти по естетична хирургия от нашето отделение за медицинска и хирургическа козметология извършват дерматологични терапии и процедури под нодзора на дерматолог в специално пригодени за тази цел зали.

За първи път в Анкара, именно в нашата болница, бе създаден напълно оборудван център за грижи за стъпалото, където сертифицирани медицински сестри под лекарски контрол полагат грижи и провеждат лечение на диабетно стъпало.

Нашите лекари прилагат ботокс процедури, запълване, терапия с дермаролер, химически пилинг с плодова киселина, а също така и подмладяване на лицето с радиочестотен лифтинг (за изглаждане на лицето). Освен това нашите дерматолози извършват процедури с мезотерапия на лицето и тялото.

С фракционен лазер, сертифициран от FDA (Американска агениция за храните и лекарствата) се извършва подмладяване на лицето, микролазерен пилинг, лазерно лечение на петна и акне, лазерна терапия на разширени вени и капиляри, както и премахване чрез лазерна епилация с най-добрите лазерни устройства на нежеланото окосмяване по всички части на тялото, което представлява проблем не само при жените, но и при мъжете.

Разполагаме с напълно оборудван център за лечение на затлъстяването, което се приема като един от най-серозните проблеми на нашето време. Докато пациентите губят излишните килограми под контрола на диетолог, се провежда лечение за стопяване на мазнините с апарат за ултразвукова кавитация и се извършват процедури за уплътняване на кожата с радиочестотен апарат, а също така се ускорява уплътняването и премахването на отоците по тялото с помощта на електротерапия и лимфен дренаж.

В озоновата сауна се провежда детоксикация на цялото тяло. С апарата Zeltiq-coolsculpting, с който в Анкара разполага единствено нашият център, се извършва отслабване на отделни зони на тялото, нуждаещи се от корекция, като процедурата включва охлаждане до 4 градуса. През 2011 година този метод e признат в Съединените щати като най-добрият нехирургичен метод за отслабване в определени участъци на тялото. Наред с всички тези процедури, в операционните зали на Болница Гювен нашите специалисти по пластична хирургия извършват всички видове естетични операции.

Направи Запитване